Truck och Lift 

På Flit har vi tre utbildade truckinstruktörer som utbildar på A och B truckar. Vi kan därför på ett flexibelt och smidigt sätt utbilda våra konsulter när de behöver truckkort på sitt arbete ute hos kund. Vi har även en instruktör på Lift. 

Vi erbjuder även dig som företagare att skräddarsy utbildningar i dina lokaler eller använda våra lokaler och truckar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vårt kursmaterial på truck är framtaget av MA-system och våra utbildningar utförs enligt TLP 10, en läroplan godkänd av arbetsmarknadens parter.  Vid godkänt teoretiskt- samt praktiskt prov utfärdas ett körkort för de trucktyper som examinerats. 

"Flit lönar sig - för alla!"

 

 

Enkelt och tryggt- med E-learning!

Att introducera ny personal kan vara både dyrt och tidskrävande. Därför har vi på Flit har tagit fram ett unikt introduktionskoncept som är helt webbaserat och enkelt att komma igång med. Tillsammans med det personliga mötet via en fadder är upplägget optimalt!

I nära samarbete med kunden bygger vi kundspecifikt pedagogiskt utbildningsmaterial som är anpassat för just Er målgrupp. Vilka är då fördelarna? Många!

För företaget är det både konstnadseffektivt och flexibelt.  Att skapa en enhetlighet och exakt veta vilken information de nyanställda fått är en styrka som spar på både tid och kraft.

För konsulten är det en trygghet att ta del av information om företaget i förväg. Utbildningen är helt tidsoberoende och görs när det passar och dessutom är repetitionsmöjligheterna oändliga. När Du vill, i Ditt tempo!

 Hör av er till oss på Flit så berättar vi mer!