Referenser

Malin Bölja

"Flit hjälpte mig att hitta jobbet jag verkligen ville ha och på vägen presenterades jag för många bra alternativ. Jag är väldigt nöjd med det trevliga bemötandet, entusiasmen och förmågan att hitta intressanta jobbförslag."

Malin Bölja

Fatlum Voca

"Flit ger studenter flexibla arbetstider, där man kan kombinera jobb och studier på ett smidigt sätt.  Jag kan varmt rekommendera Flit till alla studenter som vill jobba!" 

 

Fatlum Voca

Företag som anlitar Flit

"Vi har från Flit hyrt in maskinoperatörer, montörer och packningspersonal. Jag ser Flit som en fulländad samarbetspartner som har kundfokus i centrum. Upplever alltid att Flit på ett professionellt sätt gör sitt bästa för att möta våra behov. Detta vill jag ge ett stort plus i kanten för."

Ulrik Blomberg, Produktionsledare

"Vi anlitar Flit när vi behöver robotsvetsare, kantpressoperatörer, manuellsvetsare och monteringspersonal. Vårt samarbete med Flit fungerar mycket bra. Personalen på Flit har varit lyhörda och skapat sig en god förståelse för vår verksamhet och våra behov. Framförallt får vi snabb återkoppling och lösningar presenterade för oss och jag anser att det är just detta som är Flits stora styrka, att i rätt tid leverera rätt person med rätt kompetenser till vår verksamhet".
 
Markus Bergström Produktionschef