Referenser

Rol International AB

Rol International AB är ett företag som tillverkar kundanpassad butiksinredning.

"Vi hyr in personal till vår produktion och lagerverksamhet kontinuerligt och vi upplever Flit som en bra samarbetspartner främst för att de snabbt har satt sig in i de behov vi har. Flits personal är lätt att ha att göra med, har en snabb inlärningskurva och utför sitt arbete snabbt och säkert. Jag har bara positiva upplevelser som kund från det bemötande som jag har fått från Flits konsultchefer och det sätt som vi har blivit omhändertagna på som kund.

Lars Karlsson, VD

www.rolgroup.com

Lars Karlsson, VD

V-TAB

"I vår bransch är det ofta snabba ryck och då kandet vara svårt med planeringen av personal mm. I dessa lägen känner jag mig trygg med att ha Flit som backup. I huvudsak är det kompetenta montörer, plåtslagare och finlirare som vi behöver, och jag har aldrig blivit besviken med Flits personal. De personer från Flit som jag har/haft äran att jobba med är väldigt duktiga, arbetsamma, trevliga och omtyckta. Det gäller naturligtvis också företagsledningen, Flit har en jävligt bra förmåga att ta fram rätt personal till rätt uppgift, och det är just därför jag väljer dem när jag behöver personal."

Björn Ahlberg, Produktionschef

Björn Ahlberg
Produktionschef V-TAB

Företag som anlitar Flit

"Vi anlitar Flit när vi behöver robotsvetsare, kantpressoperatörer, manuellsvetsare och monteringspersonal. Vårt samarbete med Flit fungerar mycket bra. Personalen på Flit har varit lyhörda och skapat sig en god förståelse för vår verksamhet och våra behov. Framförallt får vi snabb återkoppling och lösningar presenterade för oss och jag anser att det är just detta som är Flits stora styrka, att i rätt tid leverera rätt person med rätt kompetenser till vår verksamhet".
 
Markus Bergström Produktionschef

"Vi hyr in personal till vår produktion och lagerverksamhet kontinuerligt och vi upplever Flit som en bra samarbetspartner främst för att de snabbt har satt sig in i de behov vi har. Flits personal är lätt att ha att göra med, har en snabb inlärningskurva och utför sitt arbete snabbt och säkert. Jag har bara positiva upplevelser som kund från det bemötande som jag har fått från Flits konsultchefer och det sätt som vi har blivit omhändertagna på som kund."

 
Lars Karlsson VD