facebook tracking
Verksamhetsområde

Utbildning

Connect

På Flit har vi tre utbildade truckinstruktörer som utbildar på A och B truckar. Vi har även en instruktör på Lift och Fallskydd. 

Vi kan därför på ett flexibelt och smidigt sätt utbilda våra konsulter när de behöver truckkort på sitt arbete ute hos kund. Vi erbjuder även dig som företagare att skräddarsy utbildningar i dina lokaler eller använda våra lokaler och truckar. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vårt kursmaterial på truck är framtaget av MA-system och våra utbildningar utförs enligt TLP 10, en läroplan godkänd av arbetsmarknadens parter.  Vid godkänt teoretiskt- samt praktiskt prov utfärdas ett körkort för de trucktyper som examinerats. 

Behöver du ett ersättningskort för ditt truckkort som du tagit hos oss? Sätt in 300 kr på vårt bg 361-3064 och skriv ditt namn så skickar vi ut ett nytt till dig.

E-learning

Att introducera ny personal kan vara både dyrt och tidskrävande. Därför har vi på Flit har tagit fram ett unikt introduktionskoncept som är helt webbaserat och enkelt att komma igång med. Tillsammans med det personliga mötet via en fadder är upplägget optimalt!

I nära samarbete med kunden bygger vi kundspecifikt pedagogiskt utbildningsmaterial som är anpassat för just Er målgrupp. Vilka är då fördelarna? Många!

För företaget är det både kostnadseffektivt och flexibelt.  Att skapa en enhetlighet och exakt veta vilken information de nyanställda fått, är en styrka som spar på både tid och kraft.

För konsulten är det även en trygghet att ta del av information om företaget i förväg. Utbildningen är helt tidsoberoende och görs när det passar och dessutom är repetitionsmöjligheterna oändliga. 

När Du vill, i Ditt tempo!

Kontakta oss så får du veta mer!Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor