Instruktionsfilm IP
Tidrapportering

Sjuk?

Sjukanmäl dig dagligen via sms på nr: +46 709 032 980 53

Ditt jobb är vårt arbete!

FLIT_171003-10414-text-web.jpg

Vi sätter stort värde på våra konsulter. Vi vill att du ska känna dig stolt över att arbeta på Flit så att vi tillsammans kan skapa mervärden för våra kunder.  Vi gör grundliga analyser av våra konsulter men även av våra kunder. Detta gör vi för att hitta den absolut bästa matchningen mellan konsult och företag samt för att säkerställa ett gott arbetsklimat för dig som konsult.

För oss på Flit är ditt välmående mycket viktigt. Att du trivs är en förutsättning för ett gott samarbete mellan dig, Flit och kunden. Har du det bra på jobbet presterar du ofta bättre. Ju bättre du presterar desto nöjdare blir vår kund. En ganska enkel ekvation!

Flit är en auktoriserad medlem i bemanningsföretagen.se och har kollektivavtal med Unionen/Akademikerförbundet och LO.

Har du hört talas om GDPR? 

Den 25 maj 2018 började den nya dataskyddsförordningen gälla inom EU och ersätter personuppgiftslagen (PuL).  Vi på Flit tycker det är viktigt att du som konsult känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Läs bifogat dokument där vi beskriver hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av de uppgifter du sparar hos oss. Dokument till anställda på Flit.

 

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor